Liberalizand ingrijirea medicala.
Ingrijire si cercetare.

AiGIA | Health > Despre Noi

Ceea ce reprezentam.

Suntem cu totii blocati in paradigma actuala a asistentei medicale nesustenabile. Iar lucrurile se vor inrautati pe masura ce situatia actuala va fi agravata si mai mult de cresterea continua a populatiei si a duratei de viata. Studiile arata ca prima persoana ce va trai mai mult de 150 de ani s-a nascut deja. Vom trai mai mult, dar vom trai cu o stare de sanatate buna?

Avem un vis si o viziune pentru detectie precoce si preventie. Suntem dedicati sa schimbam sistemul de sanatate actual astfel incat detectia precoce si preventia sa devina realitate.

About AiGIA Health

Misiunea noastra.

AiGIA liberalizeaza ingrijirea medicala si cercetarea, incurajand oamenii sa se implice in schimbarea evolutiei bolilor.

Credem ca implicarea individuala este solutia pentru schimbarea paradigmei actuale a sistemului de sanatate. Dar implicarea vine odata cu informarea, iar informarea odata cu accesul. Noi, ca indivizi, nu ne putem implica in schimbarea evolutiei bolilor daca nu avem acces la informatiile necesare.

AiGIA le permite oamenilor sa preia controlul asupra datelor lor medicale, sa acceseze informatii medicale practice & recomandari pentru preventie si sa partajeze in mod constient date medicale cu furnizorii de ingrijiri sau cercetare. AiGIA se dedica sa permita fiecarei persoane din lume sa isi realizeze dreptul la o viata lunga si sanatoasa.

About AiGIA Health

Combinăm expertiza medicală cu tehnologia avansată.

AiGIA Health este o companie inovatoare si transformationala de sanatate digitala care imbina expertiza medicala cu tehnologia de varf, blockchain/jetoane nefungibile (NFT-uri) si IA. Platforma noastra le ofera pacientilor inapoi controlul propriilor date medicale si ii plaseaza in centrul ecosistemului ingrijirilor de sanatate.

Noi sortam si imbinam o gama larga de date medicale dintr-o varietate de surse intr-o singura sursa de adevar foarte bine criptata, ce integreaza un nou model pentru partajarea de informatii medicale, care sporeste securitatea, confidentialitatea si interoperabilitatea datelor medicale electronice. AiGIA asigura de asemenea un set extensiv de unelte imbunatatite cu ajutorul IA pentru colectia de date, oferirea de ingrijiri si dezvoltarea cercetarii.

Noi credem in ingrijirea holistica, integrata, personalizata continuu si in importanta pe care o are fiecare individ in schimbarea evolutiei bolilor prin accesarea informatiilor practice legate de propria stare de sanatate in momentul si locul care conteaza.

About AiGIA Health

Confidențialitate și securitate

E2E, în tranzit şi în repaus. Întregul nostru ecosistem este proiectat având în vedere confidențialitatea și securitatea datelor. Am implementat tehnici fizice, tehnice si administrative avansate si recunoscute, ce includ pseudonimizarea si un nivel record de criptare, pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri detin in orice moment controlul asupra propriilor date medicale.

Intregul lant de date: colectare, stocare si transfer (inclusiv teleconsultatie) este securizat. Utilizatorii pot de asemenea sa configureze permisiunile granulare de partajare ale datelor pentru toate datele lor medicale.

AiGIA Security AiGIA Security AiGIA Security
AiGIA Health Timeline

Cronologia companiei

2020

 • Noiembrie: AiGIA, Inc. este infiintata in SUA
 • Decembrie: Este lansat site-ul web aigia.health v1
 • Decembrie: Primul Secret Santa cu echipa AiGIA

2021

 • Aprilie: AiGIA Health SRL este infiintata in UE
 • Iulie: Se alatura echipa de IA & Invatare automatizata
 • August: Echipa medicala numara 10 membri AiGIA
 • Octombrie: Demonstratia produsului la Congresul National de Oncologie
 • Noiembrie: AiGIA este prezentata la CONFER 2021
 • Noiembrie: AiGIA primeste titlul de “Startup-ul medical al anului”
 • Decembrie: MMP-ul Android este pregatit pentru proba

2022

 • Ianuarie: Acceleram, echipa numara 30 de membri AiGIA
 • Martie: Este lansat site-ul web aigia.health v2
 • Aprilie: Pregatiri pentru lansarea comerciala