AiGIA Health – Premiat la BURSA GALA 2021

GALA BURSA 2021 a pastrat traditia reunirii reprezentantilor din diverse domenii ale economiei si a premierii performantelor unor companii care s-au remarcat prin activitatea lor, dar si a managerilor de succes din economia romaneasca.

Gala BURSA este recunoscuta a fi un eveniment de referinta in domeniul afacerilor, iar organizarea intalnirilor in aceste conditii speciale este atribuita ziarului BURSA, drept mijloc de informare, organizare si gazduire in mod traditional a evenimentelor de contact, pentru schimbul deschis de experiente, formarea de opinii, oportunitati de afaceri si acorduri.

In timpul Galei, ziarul BURSA a premiat performantele unora dintre companiile care s-au remarcat prin activitatea lor si ale managerilor de succes din economia romaneasca. AiGIA Health: “Este o onoare sa accept acest premiu in numele echipei AiGIA, cea mai avansata platforma de digital Health disponibila in Romania ce augmenteaza relatia dintre medic si pacient, folosind inteligenta artificiala si data science. Cred ca este important sa recunoastem cu totii ca in 2021 ne-am dat seama de importanta tehnologiei in medicina pentru un viitor sustenabil in sanatate.”